TED Denizli Koleji Özel Anadolu Lisesi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur” sözünü temel alan okulumuz, Beden Eğitimi ve Spor derslerinin en az akademik dersler kadar önemli olduğu bilinciyle öğrencilerimizin bedensel anlamda kendileri ile ilgili yüksek bir farkındalığa sahip olmalarını hedefler. TED Denizli Özel Anadolu Lisesi öğrencileri Beden Eğitimi ve Spor dersleri sayesinde, etkili ve güvenli spor yapmanın önemi ve dünyada ve toplumda sporun ve fiziksel aktivitenin rolünün ne olduğu konusunda yüksek farkındalık edinirler. Bu bilinç içinde yetişmiş olan öğrencilerimiz, tüm sınıf seviyelerinde de Beden Eğitimi ve Spor derslerinin kendilerine sağladığı tüm avantajlardan yararlanırlar.