TED Denizli Koleji’nde öğrencilerimizin sağlıklı gıdalarla doğru ve dengeli beslenmesine büyük önem verilmektedir.

Modern tasarımlı mutfağımız ve yemekhanemiz bağımsız bir binada hizmet vermektedir.

Sertifikalı cihazlarla donatılmış, uluslararası standartlara uygun mutfağımızda diyetisyen ve gıda mühendisi denetiminde eğitimli personel tarafından hazırlanan yemekler 550 kişi kapasiteli panoramik manzaralı ferah yemek salonunda sunulmaktadır. Öğrencilerimizin doğru beslenmesi yanında Türk ve dünya mutfaklarını tanımaları da amaçlanmaktadır.

Okul öncesi öğrencilerimiz için özel hazırlanan yemekler, kendi binaları içindeki yemekhanesinde sunulmaktadır.

                                                                                              TED DENİZLİ KOLEJİ KASIM 2019 MENÜ


Ansolon