TED Denizli Koleji’nde kulüp programı,

Öğrencilerimizin akademik gelişmelerine ortam hazırlamanın yanında fiziksel, zihinsel ve ruhsal bakımdan dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmelerini hedefleyen eğitim felsemiz onları sosyal, sanatla barışık, problem çözme becerilerine sahip, özgüven sahibi, yaratıcı ve üretken bireyler olarak da hayata hazırlamaktadır. "Yaşam boyu öğrenme" mottosundan hareketle bilginin defter kitap arasında sıkıştırılarak verilmesinden yana bir eğitim anlayışının çok gerilerde bırakıldığı bilgi çağında, gerek teknolojik, gerek fiziksel her türlü olanağın maksimum düzeyde öğrencilerimizin kullanımına açıldığı Kampusümüzde spordan, sanata, bilime pekçok alanda etkinlikler düzenlenmektedir.

Öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkaracak, geliştirecek her türlü faaliyeti destekleyen okulumuzda öğrencilerimize, tiyatro, şiir, resim, heykel, seramik, dans, müzik ve halk oyunları çalışmalarına katılarak kendilerini bu alanlarda geliştirme ve ortaya koydukları ürünlerini Kültür Sanat Günleri'nde ve diğer önemli gün ve haftalarda sergileme imkanı sağlanmaktadır. Öğrencilerimiz özel ilgi alanlarına göre kendilerini yetiştirebilecekleri, deneyimlerini artırabilecekleri bir ortam sunan, pek çok alt başlık altında toplanan kulüp çalışmalarına katılmakta ve bu çalışmalarda toplumsal projeler geliştirmektedirler.

Ortaokul kulüplerimiz;

1. Yüzme