Minik Kız/Erkek
Küçük Kız/Erkek
Yıldız Kız /Erkek
Okulumuzda haftada 2 ders olarak verilen yüzme dersinin amacı öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel ve sosyal anlamda sağlıklı bir birey olarak gelişimlerini sağlamaktır. Güvenlik ve sağlık durumunda herhangi bir problem yoksa yüzme dersine başlanır. Okul yüzme dersinde negatif enerjisini suyla bütünleştirmek ve eğlenmesini sağlamaktır. Yüzme dersleri, aşağıdaki gibi aşamalı olarak uygulanmaktadır.

Aşama: Öğrencinin suya alışması ve su korkusunu yenmesini sağlamaktır. Bu aşama göreceli olarak öğrenciye göre değişmektedir.
Aşama: Yüzmedeki temel teknikler uygulanır.(Ayak vuruşu ve yardımcı malzeme ile suda ilerleme vs.)
Aşama: Yardımcı materyallerle öğrencinin kendi başına suda hareketini sağlamak,
Aşama: Stile dönük nefes çalışmalarının yapılmasını sağlamak,
Aşama: Stile dönük kol ve ayak çalışmalarının yapılmasını sağlamak,
Aşama: Nefes, kol, ayak koordinasyonunu sağlamak,
Aşama: Sudaki akış çizgisini sağlamak ve dengesini stile göre düzenlemek,
Okulumuzda ise yüzme çalışmaları; yüzme öncelikle yüzme derslerimizde gözlemler ile ve branşında yetenekli ve yüzme alt yapı eğitimini almış öğrenciler arasından seçmeler sonucunda belirlenir. Seçilen öğrencilerimiz hazırladığımız antrenman programları ile hafta içi okulumuzda bulunan yarı olimpik yüzme havuzumuzda yapılan antrenmanlar ile resmî müsabakalara hazırlanmaktadır.