TED Denizli kolejinde dans dersleri ile öğrencilerimizin , yeteneklerinin farkında, dansı hayatının bir parçası yapan, iyi bir sanatçı adayı olmanın yanında iyi bir insan olma yolunda da önemli bir yol kateden bireyler yetiştirilmesini hedeflemekteyiz.

‘’Eğlen-başla-karar ver-öğren-sosyalleş’’ hedefleriyle öğrencilerimize eğlenerek grup halinde hareket etmeyi ve sorumluluk almayı öğretiyoruz.

Dans, sanatsal ve kültürel bir aktivite olmanın yanında kişiyi ruhsal ve zihinsel olarak da olumlu yönde beslemektedir

Eğitim, öğretim yılı içinde gerçekleştirilen etkinliklerde yer alma, öğrencilerimizin sahne ile erken yaşlarda tanışarak prova sürecini, kulis adabını, sahne sırasını beklemeyi ve seyirci karşısına çıkmayı öğrenmektedir.

TED Denizli Kolejinde verilen dans eğitimiyle, çocuklarımız mutlu, özgüvenli, güçlü, zarif, disiplinli konsantrasyonu yüksek bireyler olma yolunda ilerlemektedir.